| Autor |
Cesta na oficiální servery |
desto
Člen
|
Ahoj, chtěl bych se zeptat jak zprávně na ofik.. Přes tyhle věci jsem hrozná lama tak jestly by mi nekdo mohl dat skype a popovídat si o tom a nebo mi vypsat cely postup sem děkuju moc..  
Upravil Sattero, 03-04-2011 15:46 |
|
PM
|
| Autor |
RE: cesta na offik |
Kellerman
Člen
|
1.) Koupit origoše WoW, TBC, WotLK, Cata
2.) Hry nainstalovat a patchnout
3.) Založit acc na Battlenet.eu a přidat následující produkty viz. bod 1.
4.) Lognout se do hry a hrát, pokud budeš mít novej acc máš měsíc gratis tak neni co řešit.  |
|
PM
|
| Autor |
Sattero
Administrátor

|
A jen bych doplnil - předplatit si platební kartou další měsíce hraní anebo koupit Game Card s šedesáti dny pro hraní (kód z oné karty zadáš do svého Battle.net účtu - subscription) 
Zástupce šéfredaktora titulky HerniWeb.cz a admin WoW.HerniWeb.cz |
|
Web PM
|
| Autor |
desto
Člen
|
|
Ok takze prijud do kramu a koupim all datadisky a pak hraju mesic zdarma nebo musim kupovat? |
|
PM
|
| Autor |
Sattero
Administrátor

|
Měsíc je zdarma, pokud se tedy nic nezměnilo 
|
Web PM
|
| Autor |
desto
Člen
|
|
Tak jsem jsi koupil všechny hry, zaregistroval jsem se aktivoval jsem všechny datadisky a kdyz se chci prihlasit tak mi to pise o nejaky klic co stim? |
|
PM
|
| Autor |
Sattero
Administrátor

|
Přidej třeba screenshot nebo něco, protože "nějaký klíč" může být třeba z autentifikátoru 
|
Web PM
|
| Autor |
sargas
Člen
|
|
Chtěl bych se zeptat co mám zaškrtnou v registraci při výběru způsobu platby. Rád bych platil pomocí nějaký CD klíčů z karet. A ještš kam mám napsat kódy z originální cd wow. |
|
PM
|
| Autor |
vitat
Člen
|
udelal si aktivaci CD-key ??? vsech dilu dej 1)www.blizzard.com
2)dole(na te strance cataclysm relased
3)digital download
4)login
5)nahoře summary
6) a add a game
 |
|
PM
|
| Autor |
vitat
Člen
|
jo a tam zadej ty kody z cene nebo z karet |
|
PM
|
| Autor |
RE: Latency (ping) |
Blackfang
Člen
|
Dobrý den, měl bych takový menší dotaz, pokud by to nevadilo.
Totiž, díky Downloaderu 4.0.6 od Blizzardu mám všechny soubory kompletně dostahované. Nyní se chystám, že si vyzkouším Free Trial a pokud by mě to chytlo, tak bych u WoW i rád zakotvil (office). Ještě předtím bych se ale chtěl zeptat, jak je to s takovými oficiálními servery. Jeden můj známý mi říkal, že u takových onlinovek je důležitá odezva a já protože bydlí v takové celkem zalesněné kotlině, kde příjem není zrovna optimální... moje otázka tedy zní, zda vadí, že moje hodnota odezvy nedosahuje žádných velkých čísel. Na Vašem webu jsem se již dozvěděl, že na office serverech se drží v nízkých hodnotách, ale to víte, raději se ještě zeptám, co to pro takového hráče znamená. Za případnou odpověď bych byl velice vděčný 
P.S. Průměrná rychlost odezvy se u mne pohybuje na 10-12ti ms. Tak zda bych to na takovém čísle rozjel bez zbytečných seků. |
|
PM
|
| Autor |
Sattero
Administrátor

|
Průměrná odezva serverů se pohybuje dokonce až kolem 20-50ms, což je i tak málo na MMORPG a tvých 12ms je absolutní nic vhodné i na jakoukoli FPS (tedy v případě, že je to stabilní odezva, která nehapruje k 900ms, což nevadí pouze a právě jen u MMORPG her, kdy se s tím počítá) 
|
Web PM
|
| Autor |
Blackfang
Člen
|
Ach tak, velice děkuji  |
|
PM
|
| Autor |
dut7
Člen
|
Cesta na offik:vysral bych se na offik ... vyděrači ....jo sice to třeba nepadá a funguje vše .... Ale tomu se vyrovbá i nějaký free který sice padá ale v poho je to mnohem lepší než offik!
## smazán link, působilo to až moc jako reklama a ne jen návrh/zmínění onoho freečka ##
Upravil Sattero, 11-03-2011 18:45 |
|
PM
|
| Autor |
Sattero
Administrátor

|
No, reklamu tady dělat nemusíme...
Je to jinak věc názoru, ale těch výhodu ofiku je mnohem více, než jen "nepadání." Kupříkladu lepší zabezpečení, plná podpora, stálost (žádný wipe apod.), nejaktuálnější obsah a živé servery. Cena je sice relativně vysoká, avšak pokud si dáváš nějaké penízky bokem nebo vyděláváš, 550 Kč za 2 měsíce hraní v pohodě zvládneš Případně ještě méně, když předplatíš na delší dobu pomocí karty 
Zástupce šéfredaktora titulky HerniWeb.cz a admin WoW.HerniWeb.cz
Upravil Sattero, 11-03-2011 18:44 |
|
Web PM
|
| Autor |
Stoves
Člen
|
To s tim freeckem je nejaky joke ne? to muze vazne napsat jen nekdo kdo na ofiku nehral |
|
PM
|
| Autor |
Diezax
Člen
|
Mám pár dotazů ohledně wowka,jelikož se v nejbližší době chystám vpadnout na offic a byl bych vděčný za odpověd.
1.neexistuje nějaká verze wow+tbc+wotlk+cata v jednom za nějakou rozumnou cenu?nebo to musím kupovat pojednom?
2.tahle je důležitější-jelikož nemám v plánu hrát nárazově,ale pravidelně a dlouho tak mě zajímá výhodnější placení kartou.Prý to vychází něco do 250kč za měsíc.Ale nemám ponětí jak-čet jsem něco o zadávání čísla kreditky.Ale kam a jak to funguje to už mi uniká. ( já zadám číslo,oni mi to sami strhávají? )
dík |
|
PM
|
| Autor |
Sattero
Administrátor

|
1. Existuje Battlechest se základní hrou a datadiskem The Burning Crusade, ale Wrath of the Lich King a Cataclysm musíš koupit samostatně. Nedávno byla (alespoň jestli si vzpomínám) ještě Complete edice s WotLK a TBC a základní hrou. Tu ale již asi neseženeš 
2. Nejvýhodnější je placení platebitní/kreditní kartou na více než půl roku dopředu. Číslo karty a všechny sounáležitosti vložíš do svého Battle.Net účtu a automaticky ti dle navoleného programu budou strhávat částky. Pokud si budeš chtít jednou předplatit kartou a pak mít jistotu, že ti nestrhnou další peníze když to nebudeš čekat, po provedení nákupu si kartu z účtu odebereš nebo přenastavíš subscription (předplatné).
|
Web PM
|
| Autor |
RE: Cesta na oficiální servery |
Foolproof
Člen
|
Zdravim,
po silenostech co jsem zazil na freeckach konecne padim na ofi. Potreboval bych ale doporucit realm, kde je urcita ceska populace, je nejlip PvP a neni drakthul . |
|
PM
|
| Autor |
RE: Cesta na oficiální servery |
Archer
Člen
|
PvP netusim ale PvE
Thunderhorn
Wildhammer |
|