| Autor |
Žádám o radu |
Knoty
Člen
|
Dobrý den zdravím všechny nadšence této skvělé hry i já jsme chtěl začít hrát na oficiální servru a tak mám trochu potíže.Instalnul sem klienta vše v pořádku registroval se na stránkách battle.net a potom sem si zaplatil kartou na hraní 60dní ovšem můj key od hry něják nefunguje a netuším proč,zakoupil jsem si všechny díly kromě cataclysm a potom jsem dá prní díl v pořádku ale chtěl jsem si vytvořit Blood elfa a ttak jsem zadal i ten druhý díl THE BURNING CRUSADE ovšem před cataclysmem mi to šlo založil jsme si blood elfa priseta a stih sem si za free trial udělat asi lvl 8 a potom když mi vypršel free trial tak byl petch a po petchy jsem opět chtěl jít do hry a najednou v pohodě se naloguju do ACC ale potom když si chci přihlásit na blood elfa tak mi to nejde a píše "Character locked.Contact Billing for more information."tak si řikám že založim novou postavu a ono chci si založit blood elfa a on nejde jako kdyby nebyl aktivovanej The Burining Crusade a tak zkusim vytvoril trěba Orc a lognou se do hry a jde mi to v pohodě takže si říkám BAN asi nemam a když mi tohle funguje.A když jsme chtěl znova zadat potvrzovací key do hry na stránkách battle.net tak mi to píše že Cannot use Burning Crusade key here sem z toho fakt zmatenej už nevim kam to napsat prosím všechny co o tom trošku něco vědí aby mi zkusili poradit co mam udělat.Předem díky za snahu |
|
PM
|
| Autor |
RE: Žádám o radu |
Sattero
Administrátor

|
No, musel jsem hodně luštit, ale snad jsem to nějak pochopil a poradím. Máš všechny verze zakoupené zde nebo v zemích EU? Tedy krom lokalizovaných verzí (Spain, Germany, France, ...).
Zástupce šéfredaktora titulky HerniWeb.cz a admin WoW.HerniWeb.cz |
|
Web PM
|
| Autor |
Knoty
Člen
|
|
EU |
|
PM
|
| Autor |
Sattero
Administrátor

|
A zadal jsi i kódy datadisků do Battle.net účtu? (sériové klíče)
|
Web PM
|
| Autor |
Knoty
Člen
|
|
To asi ne nebo nevim jak?a kam? |
|
PM
|
| Autor |
Sattero
Administrátor

|
Přihlaš se do Battle.net účtu a někde tam je (nahoře tuším) Add Game, zadej sériové klíče, spusť hru, naloguj se a při výběru postavičky vypni WoW a znovu zapni pomocí Launcheru (dostahují se nutná data).
|
Web PM
|
| Autor |
Knoty
Člen
|
děkuju ti moc za radu už mi to funguje  |
|
PM
|
| Autor |
RE: problem |
johnyz
Člen
|
Ahoj.
Včera jsme dostal k Vánocům WoW s datadiskem The Burning Crusade. Stejné balení dostal i můj kámoš. Večer jsme se sešli na Skye, že si to nainstalujeme. Jemu se vše zdařilo na první pokus a už je 8 lvl. Já mám problém. Nainstalovat se to povedlo doře i zaregistrování na battle.net, ale když ted WoW otevřu přes ikonu na ploše, tak se otevře okno s reklamou na Cataclysm, kde v dolní části je zřejmě ukazatel načtení něčeho a vedle něj tlačítko PLAY. Nic se ovšem nezačne načítat a tlačítko PLAY není aktivní.
Díky za případné rady. Mohu zaslat Print screen obrazovky se zmíněným oknem. |
|
PM
|
| Autor |
Sattero
Administrátor

|
Klidně udělej screenshot, hoď na nějaký obrázkový server (třeba imageshack.us) a ukaž jej zde. Po instalaci by se ti mělo pomocí Launcheru doinstalovat vše potřebné - tedy patche a veškerý nutný obsah. Můžeš mít ale problém, že se ti Launcher nespojí se serverem Blizzardu a hned je problém (a někteří provideři internetu nepovolují P2P, což je alternativní cesta Launcheru ke stažení patchů). Zkus se taky podívat, zda nemáš aktivní nějaký firewall, ať už Windowsovský nebo jiný (Kerio, ESET, ...). Pokud ano, vypni a zkus zapnout Launcher znovu a do firewallu přidej výjimku, ať nemáš problémy 
|
Web PM
|
| Autor |
johnyz
Člen
|
Takže odkaz na print screen : http://img341.imageshack.us/img341/7463/wowzv.png
Už jsem to zkoušel i při vypnutém firewallu a antiviru a výsledek je stejný. Zřejmě to bude tím, jak jsi psal, že se Launcher nespojí se serverem. Ale čím to může být? Rád bych, aby to běhalo jak má. Navíc, jakmile pustím přes ikonu WoW a objeví se tam to okno, tak pak je problém vypnout ho, ale i problém vypnout celý PC. Obvykle to končí vypnutím PC tlačítkem. Nevím, jestli to pomůže, ale jsem už připravený přeinstalovat PC.  |
|
PM
|
| Autor |
Sattero
Administrátor

|
Přeinstalování zabere jen pokud jsi tam měl nějaký program, který bránil komunikaci Launcheru. Ještě zkus nainstalovat pomocí nového downloaderu (ke stažení zde) hru znovu nainstalovat čistě pomocí jeho, tedy bez použití DVD. Sice budeš stahovat, ale případně poznáš, jestli náhodou nebyl zakopaný pes jinde. Možná bych ještě doporučil překopírování složky s nainstalovaným WoW jinam před samotnou procedurou - nebudeš muset znovu instalovat Poreferuj, zda se povede něco z toho.
|
Web PM
|
| Autor |
johnyz
Člen
|
Ještě než jsi mi odpověděl, tak jsem znova (asi po 5té) zkusil WoW přeinstalovat. Kámoš mi poradil, abych ho nainstaloval do přednastaveného adresáře na C/program files. Normálně všechno instaluji na druhý disk. Ovšem ani po nainstalování do Program files se nic nezměnilo. Pak jsem přečetl Tvou odpověď. Znovu jsem WoW odinstaloval (pro sichr) a zkusil to přes ten doporučený downloader. Něco se velmi rychle stáhlo a pak to zamrzlo na úplně stejném okně jako vždycky předtím. Tak už fakt nevím, co s tím. Kámoš, co tuhle hru dostal se mnou uz je na 14 lvl a náramně si jí pochvaluje. A já už dva dny pořád jen instaluju.  |
|
PM
|
| Autor |
kyax
Člen
|
|
Zdravím všechny hráče. Mám problém s přihlášením na WoW, můžete mi někdo poradit. Dříve jsme hrál na oficiálním serveru v pohodě, pak jsem přešel na free servery. Nyní se chci vrátit. Aktivoval jsem kartu na 60 dní a nahrál datadisk Cataclysm , ale stále se mi nedaří do hry přihlásit. Můžete mi někdo poradit, co s tím nebo kde je chyba? Na battle.net jsem rovněž zaregistroval datáč. Díky za pomoc. |
|
PM
|
| Autor |
Sattero
Administrátor

|
Johnyz: Zkus tedy i reinstalaci Windows a případně prostě od kamaráda překopíruj celou složku s WoW. Ale jakmile vyjde patch, budeš mít zase problém, takže to bude chtít nějaké trvalé řešení. A odhaduji, že musíš mít nějaký problém s Windows (nějaký program nebo samotná Windows)... A ještě doplňující otázka - fungují ti třeba torrenty? To jestli náhodou tvůj poskytovatel netu něco neblokuje...
Kyax: Zkontroluj realmlist.wtf, zda tam nemáš nějakým záhadným způsobem ještě IP nějakého toho free serveru. Pokud ne, vypni firewall a podobné koniny.
|
Web PM
|
| Autor |
johnyz
Člen
|
|
Tak jsem to přeinstaloval a výsledek je 0 ! Já se picnu. Strávil jsem tím celé odpoledne. To zkopírování od kámoše by sice šlo, ale fakt to není řešení. Člověk si koupí originálku a nefunguje to. To je k vzteku. Torenty jsem teď po přeinstalování nezkoušel, ale předtím šly. Internet mám přes kabelovku od UPC. |
|
PM
|
| Autor |
Sattero
Administrátor

|
A co nějaká blokace v routeru, který používáš doma?
|
Web PM
|
| Autor |
Muertus
Člen

|
|
johnyz napsal:
Tak jsem to přeinstaloval a výsledek je 0 ! Já se picnu. Strávil jsem tím celé odpoledne. To zkopírování od kámoše by sice šlo, ale fakt to není řešení. Člověk si koupí originálku a nefunguje to. To je k vzteku. Torenty jsem teď po přeinstalování nezkoušel, ale předtím šly. Internet mám přes kabelovku od UPC.
Tak jsem si přečetl tvůj problém a pokud máš opravdu problém jen s updaterem, tak myslím, že mám pro tebe řešení: http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors
Zde jsou vždy všechny patche pro wowko tak si je postupně stáhni aby jsi dostal verzi 4.0.3
začal bych tím: 4.0.1.12911 -> Patch 4.0.1.13164
a pokračoval dál..
Snad to pomůže.
(pravděpodobně GB verze)
EDIT:
Ještě mě napadla jedna věc a to, že i když budeš mít vše updated tak launcher nebude moci ověřit jaká je verze hry a stejně bude tlačítko PLAY nepřístupné, v tomto případě zpni hru přes WoW.exe soubor v adresáři s hrou.
I must not fear. Fear is the mind-killer.
Fear is the little-death that brings total obliteration.
I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the rear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Upravil Muertus, 26-12-2010 22:25 |
|
PM
|
| Autor |
johnyz
Člen
|
Ahoj.
Děkuji všem za rady. Už mi to běhá. Docela mě to už štvalo, tak to nakonec definitivně vyřešil fungl nový systémový HDD a na něm nově nainstalované originální Windows.  |
|
PM
|
| Autor |
johnyz
Člen
|
Ahoj.
Měl bych opět jeden dotaz. Jsem 31 lvl a dneska mi trenér nabídl: Dual talent specialization. Může mi pls někdo říct na co to je a zda se do toho vyplatí ivestovat 10 zlatých?
Díky. |
|
PM
|
| Autor |
Sattero
Administrátor

|
To je, že můžeš používat 2 různé stromy talentů. Jeden třeba (u Paladina) Protection pro expení a udílení dmg a Holy pro battlegroundy, abys mohl hrát roli healera. Mezi oběma stromy lze jednoduše přepínat, takže ano, vyplatí se to, ale zatím, dle mého názoru, nikoli. Až časem, třeba na levelu 50 si s tím začni hrát 
|
Web PM
|