| Autor |
Pár otázek |
makut
Člen
|
A tak jeste jednou muzu
1)Kdyz mam wow + vsechny datadisky budu mit furt mesic zdarma nekde psaly ze to je jenom u vanilly
2)kdyz stahnu wow pres legalni installer a vsechny datadisky muzu pak jenom zadat na battle.net cd keye
3)na battle.net mam ucet se starcraftem 2 musim kvuli wowku delat novej ucet
4)kdyz jsem hral na free serveru tak jsem hral wotlk pak jsem hodil cataclysm a najednou mi sla grafika ve hre nastavit jenom na fair nevite cim to je mam:grafika-ge force gtx 260 1gb,procesor-3 ghz,ram-4 gb
5)a kdyz si to platebni kartou zaplatim na treba 3 mesice tak jakmile ty 3 mesice ubydou tak mi to odebere samo znova nebo to musim znova udelat a kdyby to odebralo samo jak to zastavim |
|
PM
|
| Autor |
RE: Pár otázek |
Sattero
Administrátor

|
Ahoj!
1) Ano, platí to stále
2) Ano, je to dokonce i nejvhodnější varianta!
3) Nemusíš, stačí přidat do stejného účtu, a to včetně WarCraftu 3, původního StarCraftu s datadiskem a Diabla 2
4) Zkus aktualizovat ovladače grafiky - www.nvidia.com
5) Nastaví se automatické strhávání plateb po první platbě. Pokud to budeš chtít zrušit, nevím, zda je tam přímo nějaké tlačítko zakazující to, ale z mých zkušeností lze odebrat kartu z účtu Battle.net a tím zamezíš automatickým platbám. U platby kartou je výhodnější cena při předplácení na více měsíců, takže doporučuji i přes takovouto "komplikaci" 
Pokud budeš mít další dotazy, napiš je zde 
Zástupce šéfredaktora titulky HerniWeb.cz a admin WoW.HerniWeb.cz |
|
Web PM
|
| Autor |
makut
Člen
|
|
jj tak díky uz se nemuzu dockat az mi to prijde takze si to zacnu stahovat abych az to prijde nemusel to 3-4 hodiny instalovat |
|
PM
|
| Autor |
Sattero
Administrátor

|
Jasně A klidně tady pak napiš své zážitky z hraní na ofiku a tedy změny z freečka!
|
Web PM
|
| Autor |
makut
Člen
|
|
A jeste mam dotaz jestli je platba na platebni kartou bezpecna. |
|
PM
|
| Autor |
Sattero
Administrátor

|
Je, platíš Blizzardu a ten je ověřený miliony hráčů. A pokud bys i tak měl obavu, myslím, že lze platit přes PayPal. Nejsem si tím ale jistý 
|
Web PM
|
| Autor |
makut
Člen
|
a jeste jak si zvetsim interface ja strasne male
|
|
PM
|
| Autor |
Sattero
Administrátor

|
Interface si teď už myslím nezvětšíš sám. I když možná někde v nastavení (Interface/ActionBars) to najdeš. Ale radši si zvykej, je to daleko přehlednější a 1:1, takže na velkém monitoru to nevypadá tak strašně...
|
Web PM
|
| Autor |
makut
Člen
|
a mam jeste dotaz kdyz instaluju cataclysm tak na konci to stoji uz jakoby dokonceny a porad tam pise Applying non-critical update.This will take some time a je to tam uz asi 10 minut
|
|
PM
|
| Autor |
Sattero
Administrátor

|
No teď už ti to nejspíš dojelo, ale pokud čirou náhodou ne, tak vypnout a spustit launcher 
|
Web PM
|
| Autor |
makut
Člen
|
|
a v jaké guildě si |
|
PM
|
| Autor |
Sattero
Administrátor

|
Teď právě Dreamworks na Thunderhornu se svým goblinkem Nubienem. Ale to je taková guilda leda do počtu, na výpomoc perky do expení, honoru a profesím 
|
Web PM
|
| Autor |
makut
Člen
|
|
a jeste kde se dají kupovat věci za honory |
|
PM
|
| Autor |
makut
Člen
|
ted mam takovy problem zi kdyz se chci prihlasit pise mi to ue to suspicious activity this acount is locked |
|
PM
|
| Autor |
Sattero
Administrátor

|
Aneb "účet je zablokován z důvodu podezřelé aktivity." Přiznej se, cos tam vyváděl? Spam? Používal nějaké hacky? Jinak nejspíš bys měl mít nějaké vyjádření na mailu nebo ve svém Battle.Net účtu. Případně se obrať na podporu Blizzardu, že nevíš, čím to je a pokud jsi nevědomky něco udělal, že se omlouváš atd. 
|
Web PM
|
| Autor |
makut
Člen
|
|
No prave ze nic protoze mam jeste trial takze spam to byt nemohl nemuzu ve hre psat a ani nevim ze nejake hacky existuji a na emailu mam email a jak se to da odblokovat |
|
PM
|
| Autor |
makut
Člen
|
|
Tak uz je to dobry zmenil jsem heslo na mail a na battle.net ucte a dal jsem ze si myslim ze mam hacknuty ucet a blizzard mi s tim neco dela |
|
PM
|
| Autor |
Sattero
Administrátor

|
Tak pak poreferuj 
|
Web PM
|
| Autor |
Drake227
Člen
|
Prosím fakt nutne potrebujem pomoc neviem prísť nato ako si mám pomocou pre-paid game card aktivovať účet potrebujem nejakú radu/návod niesom sprostý ale možno mám niečo s acc tak pls poradte
|
|
PM
|
| Autor |
Sattero
Administrátor

|
Najedeš do svého Battle.net účtu, posléze do podsekce s tvým WoW a tam uvidíš, zda je zmražen nebo odstaven z jakéhokoli důvodu. Taky je tam "Add game time code," na což klikni a zadej 
|
Web PM
|